2013. április 15., hétfő

Kinyúlt pólóban is nő a nő?

A nők oltári nagy tévedésben vannak, mikor azt gondolják, hogy jobban néznek ki egy bő rövidnadrágban, meg XXL-es pólóban, mint egy szexi hálóingben. Neeeeem... Ez olyan dolog, ami csak a filmekben, na meg a könyvekben van. Mert az rendben van, hogy szeretnénk magunkat imádnivalónak érezni a zenekaros pólókban, meg a bolyhos zoknikban, de valljuk be, a férfiaknak nem ettől indul be a fantáziájuk.
Aki ennek ellenkezőjét hiszi, túl sokat tévézik meg olvas!
De azért gondolom nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, nekem is sokszor benne lapul a gondolataim között, hogy vajon ilyen ,,fiús-alaktalan-kinyúltpólós" formában is tudok-e nő lenni.
Mert nagy kísértés így felöltözni alvás előtt, hiszen annyira jó úgy odabújni a férfihoz, hogy ilyen bő ruha van rajtunk. Kicsinek érezzük magunkat, meg kedvesnek. De azért kinek nem fordult meg még a kis szentimentális fejecskéjében, hogy a férfi nem szeretne-e valami selyemből készült, vékony pántos hálóinget látni ahelyett....?
óh igen, a másik, amit imádnék, de azt is csak egy ő találhatta ki, hogy a férfi ing mindenkinek jól áll a borzos hajjal, meg a kialvatlan szemekkel. Óh, dehogyis... -.- A legtöbb nő elhiszi magáról, hogy tud viselni úgy egy XXL-es hófehér inget, hogy az kívánatos legyen... Pedig... hát... lenne benne kivetnivaló nah...
Hogy ez mind belülről fakad? Talán. De azért jó elképzelni, hogy kedvenc főszereplőnkhöz hasonlóan, mi is tudunk, ízig-vérig nők lenni... :)


,,Ha a kis fekete ruhában lenyűgöző volt, ebben az öltözetben egyenesen imádnivaló. Valószínűleg a pizsamát jelentette nála a flanel férfi boxeralsó és a régi zöld pulóver, amelynek elejére az volt felírva: DARTMOUTH TÁBOR. Fehér zoknijában és szőrös papucsában inkább hasonlított egy főiskolás lányra, mint egy harminc körüli nőre."
(J.R.Ward: Sóvárgás)